Lukk handlekurv

Vans sko

Hos Urban finner du et stort utvalg av sesongens nyeste Vans-sko. Vans så dagens lys i 1966, og var hovedsakelig oppfunnet for skatere. På 70-tallet begynte skoen å få medfart grunnet kjente personligheter i skatemiljøet, særlig i California. Sporten ble også mer og mer populær, noe som resulterte i at flere kunder kopierte looken. I dag er Vans sko verdenskjente, og er ikke lenger bare å se innenfor skatemiljøet. Den lave skoen med komfortabel såle og med en klassisk look er å se til både jobbantrekket, til fest, på skolen og ellers i hverdagen - året rundt.

Ikoniske vans sko

På våre nettsider finner du ikoniske modeller som Vans Old Skool og Vans SK8-HI, men også Classy Slip-ons med sjakkruter for en mer original stil. Vans-skoene er ikke veldig prangende, noe som betyr at de passer alle, uansett hvilken stil du måtte ha. Sorte Vans passer for eksempel til deg som har en minimalistisk og nedtonet stil, og ikke har behov for å skille deg ut. Synes du dressko blir for pyntet for eksempel, er det ingen ting i veien for å style penstasen med et par Vans. Skoene passer også til skjørt og kjole, og selvfølgelig er de ekstra fete til jeans eller shorts. Old Skool Platform eller UA Lampin skiller seg mer ut, og spriter opp et antrekk på 1,2,3.

Verdenskjent vans skosåle

En annen faktor som har gjort Vans sine sko kjente over hele verden, er de vaffelmønstrede sålene. De ble opprinnelig lansert for å bedre støtten på skateboardet, noe som funket. I dag fungerer de like godt selv om man ikke bruker brettet som fremkomstmiddel, men liker sko med ekstra støtte og som tåler ulike terreng. Enkelte av Vans’ aller nyeste modeller har en såle kalt ComfyCrush, og gir en helt unik komfort i sålen. Skoene er også ekstra lette, noe som gjør hverdagen enklere.