Lukk handlekurv

Reebok sko

Hos oss finner du et stort utvalg av Reebok sneakers. Skoens historie startet på 80-tallet, hvor J.W Foster utviklet den første joggeskoen med tagger, slik at man kunne løpe raskere. Taggene er fortsatt å se på en del sneakers, dog med nytt utseende og oppdaterte detaljer. I sjappa vår byr vi på flere modeller, som alt fra den retro hverdagssneakersen til lette løpesko, eller trendy sneakers som løfter ethvert outfit. Komforten er noe av det viktigste for Reebok-sko, derfor er alle skoene med digg demping, slik at foten ikke blir unødvendig belastet – uansett hva planen din måtte være.

FRA TRENING TIL FEST MED REEBOK SKO

Fest, trening, jobb, tur i skogen eller en tur på hytta? Reebok har skoene du måtte trenge for å komme deg fra A til Å. Grunnet det store utvalget, har de noe for enhver fashionista. De klassiske retroskoene piffer opp antrekket på 1,2,3 – ønsker du å kle deg mer trendy, har Reebok lansert en rekke langt freshere modeller de siste årene, som har de små detaljene som gjør de ekstra trendy. De populære Reebok Daytona og Reebok Aztrek passer alt fra fest til en shoppingrunde i byen – og skomodellen kalt Instapump, som både er futuristisk og svært ettertraktet gjør nesten antrekket av seg selv. Ønsker du å teste hvordan Reeboksko er i størrelsen er du hjertelig velkommen innom en av våre butikker. Husk også at det er gratis å returnere varer i butikk om de ikke skulle passe.

NOSTALGI MED REEBOK SKO

Savner du 90-tallet? Du er ikke alene. Vi elsker når sko og klær gir oss nostalgiske følelser, akkurat som de fleste av Reebok sine styles. En rekke av skoene, som for eksempel Reebok Aztrek, er inspirert av 90-tallet, med tykk såle og skinndetaljer. Sneakersen er leken, men også moderne slik at den passer både hverdag og fest. Piff opp antrekket ditt ved å shoppe et par Reebok-sneakers – du vil ikke angre. Vi lover.