Lukk handlekurv

Puma sko

Hos oss finner du et stort utvalg av Puma-sko, som er den tredje største sportsmerkevaren på verdensbasis. Puma har designet sneakers for at du skal kunne føle deg komfortabel og fresh hele dagen – for deg med en aktiv livsstil og hverdag, med andre ord. De senere årene har de vippet mer over til fashion, derfor sier man at Puma ligger et sted mellom mote og sport. Tidløshet, komfort og fokus på design beskriver Puma-sneakers, som absolutt bør befinne seg i skosamlingen din.

Klassiske sneakers fra Puma

Selv om kanskje ikke brødrene Dassler sier deg noe, ble de første Puma-skoene lansert i 1948 av nettopp Dassler-familien. Siden den gang har de vært ledende innenfor sitt felt, både når det kommer til sport – og nå også mote og livsstil. Et av kjennetegnene til Puma sko, er de semskede modellene i samlingen, også kjent som Puma Suede Classic. Grunnet det fine materialet, gjør skoen seg til både til bukse, skjørt og ulike dresser til penere tilstelninger. De siste årene har Puma lansert flere fete sneakers, som kanskje skiller seg mer ut enn de klassiske parene. Vi snakker selvfølgelig om Puma Cell Stellar WMNS, med såler i gummi, Puma Cali WMNS som er litt mer nedtonet i looken – og Puma Cell Alien Og som har en mer futuristisk look.

Fra topp til tå med Puma sko

Selv om Puma selger best av sneakers, er det ingen ting i veien for å kle deg i merkevaren fra topp til tå. Urban selger faktisk flere kule track suits, shortser, hoodies og jakker, som er ekstra fete stylet sammen med skoene. Det er ingen grunn til at man ikke kan mikse enten klærne eller skoene med andre merkevarer, men vil man kjøre på med et Puma-antrekk finner du alt du måtte ønske på nettsiden vår. Vil du piffe opp skoene på en enkel måte, kan det gjøres så enkelt som å kjøpe et sokkepar eller to.