Lukk handlekurv

Nike joggesko

Hos Urban finner du en rekke kule joggesko og sneakers fra det populære sportsmerket Nike. Merket ble grunnlagt av Phil Knight i 1964, og ordet Nike kommer fra den greske mytologiens seiersgudinne. De aller fleste kjenner Nike som et av de beste merkene innenfor sport, og særlig når det kommer til joggesko. Etter sneakerstrenden eksploderte for noen år siden, har Nike lansert modell etter modell – som har kommet på bestselgerlista. Nike joggesko ligger alltid et skritt foran, både når det kommer til design, men også trend. Uansett om du skal løpe, gå tur, dra på shopping, feste – eller bare gå til innkjøp av et par fete Nike joggesko har vi det du måtte lete etter.

Joggesko – samleobjekter ra Nike

Nike Air Max 97 er definitivt en av de mest populære joggeskoene, også når det kommer til kundene som handler hos Urban. Skoen har vært populær i mange år, så når det kommer til å endre designet gjør de ikke så altfor mye. Små justeringer som farger, for eksempel, er likevel med på å fornye modellen. En annen favoritt er joggeskoene Nike Air Max 270, som er inspirert av to store Air-ikoner, Air Max 180 og Air Max 93. Den har den største hælen frem til nå, laget av gummi og har synlig luftdemping, og er derfor svært behagelig, uansett hva du har på dagsplanen.

Nike joggesko som går til alt

På Urbans nettsider finner du også joggesko fra Converse, som ble kjøpt opp av Nike i 2003. Nike har de siste årene bruk ny teknologi for å forbedre Converse All Star - slik at de kan bli like gode på det teknologiske som Nikes joggesko. I dag er Nike-skoen elsket av idrettsfolk, fashionistas, sneakerssamlere og entusiaster – takket være de fete fargekombinasjonene, den upåklagelige komforten og den fjærlette dempingen. Nike joggesko går til absolutt alt, både kjole, jeans og skjørt.