Lukk handlekurv

Converse sko

Hos Urban finner du et stort utvalg av Converse-sko, som er et av de mest klassiske skoparene du kan eie. Det er sjelden man går på gata uten å legge merke til et par Converse, og det er en grunn til at sneakersene aldri går av moten. Converse har produsert Chuck Taylor All Star og One Star så lenge du kan huske, ikke sant? På en måte stemmer det, da det føles ut som om de alltid har vært der. De lanserte det første paret i 1908, men den gang som en sko ment for basketball. Det var ikke før senere at skoene ble en slags allemannseie, og i dag er de å se på stjerner som Justin Bieber, Rihanna og Milley Bobby Brown. Barack Obama er til og med fotografert i det kjente skoparet – noe som er selve beviset på at de kan brukes av alle aldersgrupper.

Kjent stjerne

Converse-logoen er legendarisk, og har vært en del av historien siden dag en. På Urban sine sider kan du klikke hjem klassikere som Converse All Star XO, som er en av de mest solgte tøyskoen. Vi selger også modeller som Converse One Star Premium Suede, som er en litt annerledes modell i semsket skinn. All Star Hi er modellen som går opp på leggen, og gjør seg utmerket om du planlegger en av årets feteste festivaler. Ingen festival uten en gjørmete Converse sko! Det beste med alt er at skoen kan vaskes i vaskemaskinen uten å ødelegge verken form eller farge. Vinn-vinn!

Converse-sko fra jobb til fest

Det som er så digg med Converse er at skoen passer til absolutt alt. Den kan brukes uansett om man er på jobb, på fest eller på shopping. Skoen er såpass tidløs at den gjør seg til alt man har i garderoben, som til kjole, jeans, bukse, dress eller et feminint skjørt. Converse-utvalget er ganske så minimalistiske når det kommer til fargevalg, selv om de har blitt mer fantasifulle med årene. Ønsker du å bruke skoene for å tone ned et antrekk er det greit å gå for sort eller hvitt. Ønsker du å sprite opp med en farge er det også fullt mulig.

Hvordan vaske hvite converse sko?

Litt av sjarmen med Converse er faktisk å se at de faktisk er brukt. Ingen festival uten gjørme på sneakersene – eller en sommer uten litt møkk på skoene? Når du handler sko på nett kan det være lurt å tenke på renhold med det samme. Møkkete sneakers er ikke farlig, men etter leken er det kanskje digg å få de rene igjen. På Urbans nettside finner du ulike produkter som funker fett – og er svært lette å håndtere. Vi selger wipes, spray og cleansing kit som du garantert kommer til å få bruk for, særlig etter en lang vinter eller sommer. Enkelte Converse kan også vaskes i maskinen, men her gjelder deg å lese seg opp på do’s and dont’s.