Lukk handlekurv

Adidas sneakers

Visste du at de første paret med Adidas sneakers ble lansert tilbake i 1949? Siden den gang har de blitt en av verdens største skomerker innenfor sportskategorien – og det er ingen tvil om at de er et av de feteste merkene. Adidas Gazelle, Adidas Samba og Adidas Superstar er alle kjente modeller av sportsgiganten – og i nyere tid har modeller som Falcon, YUNG og Adidas sneakers med trendy strikk blitt sluppet. Adidas har hele veien vært flink til å oppdatere skoutvalget sitt både når det kommer til styles, men også med tanke på komfort og tekniske løsninger.

 

Adidas sneakers hos Urban

I Urban har vi gjort det ekstra lett for deg – i nettbutikken har vi plukket ut akkurat de modellene som er tilpasset stilen vi selv står for, Nordic Street Style. Vi ønsker at du skal kunne føle deg sikker når du shopper Adidas sneakers hos oss, derfor kan vi garantere deg at du kommer til å bli happy med kjøpet ditt. Sneakersene fra Adidas representert på vår side er de aller feteste på markedet, og passer til absolutt alt, uansett om de er til treningsbruk eller til sommerens beste festival. Utvalget vårt er bredt med tanke på både modell, farger og styles.

Style deg opp – og ned med adidas sneakers

Det diggeste med Adidas sneakers er at de kan brukes til absolutt alt. I tillegg er det enkelt å få de til å matche resten av outfitten. Velger du et plaint og minimalstisk antrekk, kan et par sko med fete fargekombinasjoner sprite opp – og med sorte eller hvite sneakers har det motsatt effekt. En sort sko for eksempel, gjør seg til en pen dress, en kjole eller et fett antrekk tilpasset helgas fest. Skal man på festival, eller er glad i å bruke farger generelt kan man gå for freshe snakers signert Adidas i alle regnbuens farger. Sikre deg din favoritt før det er for sent!