Lukk handlekurv

Singles Day 2020

Hva vet du egentlig om Singles Day? Dette er kanskje den nyeste salgshøytiden i Norge, så om navnet får deg litt å klø litt i hodet så er ikke det så veldig rart. Tenker du det er et motsvar til Valentines Day med salg til single? Nettopp som navnet tilsier har det noe med det å være singel å gjøre. Singles Day er en salgsdag til ære for single personer. Dagen heller også matchmaking og kjærligheten. Singles Day ble opprettet av ungkarer ved Nanjing-universitetet i Kina i 1993. Den har utviklet seg til å bli verdens største shopping dag takket være utviklingen til store handlefestivaler i Kina.

Når er Singles Day?

På lik linje som flere andre salgshøytider har Norge nå også adoptert den såkalte Singles Day. Fra tidligere har vi blant annet store salg som Black Week, Cyber Monday og Green Friday. På Valentinesdagen 14. februar er det kjent at mange butikker inviterer til gode rabatter, men når er egentlig Singles Day? Joda, til ære for nettopp det at man er singel faller denne dagen på 11. november hvert år. Denne datoen ble valgt nettopp fordi den består av 11.11. Tallet 1 går altså igjen og dette ble valgt for å markere et individ som står alene. Selv om Singles Day er relativt ny i Norge har den ved hjelp av det kinesiske selskapet Alibaba satt store verdensrekorder når det gjelder omsetning.

De beste tilbudene

Med Singles Day lagt til midten av november er dette en gylden mulighet til å få unnagjort noe av julegaveshoppingen – eller som salgsdagen tilsier, feire deg selv som individ. Singel eller ei, med gode salg og kampanjer i butikkene bør du unne deg selv noe fint. Hos Urban feirer vi Singles Day og du kan velge mellom flere fete brands til rabatterte priser. Har du sett deg en fin vinterjakke fra for eksempel The North Face, eller hva med et par nye sneakers eller en hoodie? Hos Urban kan du velge og vrake blant varer som scorer topp på stil, pris og attitude.God Singles Day!