Lukk handlekurv

Julegaver 2020

First things first: Shopping av julegaver kan kanskje være noe av det mest stressende vi går gjennom før juleroen senker seg – men det kan også være noe av det gøyeste vi gjør. Med gode salg og kampanjer i tiden før jul har du en gylden mulighet til å handle inn julegaver til gode priser. Benytt deg av salgene rundt Black Friday, Black Week, Singles Day og Cyber Monday. Her kan du gjøre noen skikkelig gode kupp som gjør at du kan glede noen med de feteste julegavene. I sjappa hos Urban kan du finne freshe julegaver til gutter og jenter.

Myke pakker?

Neida, det er lenge siden myke pakker ble sett på som en skuffelse. Hos Urban kan du finne sykt fine julegaver som vil glede gutten og jenta. Her kan du velge mellom en rekke freshe brands som The North Face, Vans, Fila, Adidas, Nike, The Hundreds og Timberland. Velg blant plagg og fete sneakers som prepper garderoben for et nytt år og velg freshe basisplagg som sikrer deg fra enhver kleskrise. I sjappa til Urban finner du noe alle blir glad for og som oser av den kule nordic street wear-looken.

Julegaver hos Urban

Hos Urban kan du finne drøssevis av inspirasjon til hva du kan kjøpe i julegaver til han og henne. Her finner du bestselgere som de ikoniske dunjakkene signert The North Face, fete ryggsekker fra Herschel og benytt deg av Urbans ledende utvalg av sneakers. Urban har et av landets beste utvalg av sneakers. Sneakers til julegave er noe gutter og jenter setter stor pris på og her kan du velge mellom fete modeller fra brands som Nike, Adidas og Puma.