Lukk handlekurv

Hoodie

Vi i Urban elsker en hoodie, som definitivt er et nøkkelplagg du må ha i garderoben. Genseren kan styles både opp og ned, til formelle og uformelle settinger. På Urbans hjemmesider finner du en rekke ulike modeller fra merkevarer som Adidas, Champion, Flat Top, Awa, Nike og Ellesse. Vi har ulike styles slik at du skal kunne finne din favoritt. Velg blant vanlig hettegenser, hoodie med glidelås, normal collegegenser eller med- og uten logo. Du finner flest modeller med plaine fargekombinasjoner, noe som gjør at genseren går til alt og alle.

Hettegenserens opphav

Hettegenseren har vært en del av garderoben i lang tid, men det var ikke før på 30-tallet at de første hoodiene i motesammenheng ble designet. Den gang var Champion et av de første merkevarene som lanserte genseren, noe vi selger på Urban. Hva med en Logo Cotton Terry Hoodie, som er både baggy og klassisk i stilen? Genseren ble først markedsført som det ultimate plagget for de som jobbet utendørs om vinteren. I dag brukes den både inne- og utendørs, og til både fest, skole, jobb, festival og i sportssammenhenger.

Kle hoodien

Ja, vi vet det er digg å hoppe i hoodien straks man står opp om morgenen. Grunnet den baggy stylen er plagget noe av det mest behagelige man kan kle seg i. Hvorfor ikke gå for stilen fullt ut, ved å kjøpe en matchende bukse. Urban selger treningssett som passer like godt til hverdagen som på en fest. Vil du kle deg penere, kan hoodien funke til en chinos, eller et skjørt om du liker den feminine tilnærmingen. Hoodie går dessuten til både sneakers, boots og sandaler.