Lukk handlekurv

Vintersko herre

Å gå tur i skogen har rett og slett blitt trendy de siste årene. Det kan ha noe med skovalget å gjøre, for aldri før har hikingboots eller vintersko herre vært mer i vinden. Ikke nok med at man faktisk er avhengig av gode vintersko når årstiden kommer, men vintersko er blitt en megatrend verden over. På nettbutikken vår og ellers i butikkene rundt om i landet har vi et godt utvalg når det kommer til vintersko for herre. Vi fører merker som Timberland og Nike, for å nevne noen – som har dødsfete sko som gjør seg når minusgradene er her. Fargetoner som sort og ulike beigetoner gjør seg mest, og er nyanser som holder for evig.

Funksjonelle vintersko på Urban

Det har kanskje noe med komfort å gjøre. Vintersko er som regel hakket mer digge å gå med enn sandaler og sneakers, er du ikke enig? Den gode sålen og foringen gjør så det er null stress om minusgradene er ekstra hissige en dag. Etter noen måneder med sludd, regn og snø er renhold noe å tenke på. For å ta best mulig vare på vinterskoene kan man gå til innkjøp av ulike produkter som både rengjør og holder skoens form og farge. Under kategorien skopleie finner du alt du måtte ha bruk for slik at bootsene du går til innkjøp av varer sesong etter sesong.

Enkel styling av herre vintersko

Det skader ikke om det ser ut som du skal på fjelltur. Sesongens trender er fortsatt svært sporty, både når det kommer til klær som track suit, jakker og luer – men også skoene. Derfor er det ekstra digg å klikke hjem et par vintersko i posten, som tåler den kalde årstiden i tillegg til at de ser fete ut. For at du skal holde varmen, er et par tykke strikkesokker greie å ha. Resten av antrekket kan bygges opp med lag-på-lag, noe som passer looken til herrevintersko. Kle seg i strikk, en skjorte eller bare en kul hoodie. Vinterskoene går til det meste, også når det gjelder underdelen. Velg mellom et par kule jeans eller kanskje en cargobukse.