Lukk handlekurv

T-skjorter og longsleeves

Klassiske t-skjorter og longsleeves er kanskje de ærligste plaggene vi har i garderoben. Jada, joda, noen sykt fete plagg som setter prikken over i-en på et helt antrekk er vel og bra, men det er lite som slår klassikerne. T-skjorter og longsleeves er nøkkelplagg som vi bruker igjen gjennom hele året. Dette er de ultimate basisplaggene som kan redde deg fra hvilken som helst kleskrise. Er du keen på å gå ut døren i et fresht antrekk, men uten at du må stå flere timer foran speilet på morgenkvisten? Da bør du forsikre deg om at klesskapet ditt huser fete t-skjorter og longsleeves. Bruk plaggene sammen med et par fete jeans eller trackpants – og du er good to go.

Garderobens mest anvendelige?

T-skjorter og longsleeves er nærmest en forbruksvare som vi bruker flittig gjennom hele året. Om sommeren kan den på de varmeste dagene være din beste venn alene over en shorts, mens den på resten av året kan være et nøkkelplagg under fete jakker og gensere. Selv om den hvite t-skjorten og longesleeves er sikre vinnere, kommer plaggene også i flere andre freshe modeller. Gjør stylingen mer spennende ved å leke deg med ulike farger og mønster. Motebransjen har logomani og t-skjortene og longsleevesene hos Urban kommer naturligvis også med logo tett til brystet.

T-skjorter og longsleeves fra fete brands

Er du ute etter en ny t-skjorte eller longsleeve? Hos Urban kan du velge mellom flere ulike modeller og brands til gutter og jenter. I sjappa vår og online kan du velge mellom fete t-skjorter og longsleeves fra brands som Nike, DC Shoes, AWA, The Hundreds, The North Face, Adidas, Puma, Reebok, Ellesse, Kappa, Flat Top og Mitchell & Ness. Velg en eller flere modeller som fremhever din personlige stil. Enten du velger en ensfarget, en klassisk stripet, mye mønster eller har logo i fokus.