Lukk handlekurv

Badebukser

Badebukser til menn er langt fra kun forbeholdt stranden eller nærheten til et basseng. Med årene har badebuksen til gutter blitt mer et trendplagg som man kan spotte på langt flere steder enn i nærheten av vannet. Årsaken til dette skyldes at det stadig blir større fokus på badebukser til menn, noe som gjør utvalget bredere og langt bedre. Et resultat av dette er at du nå kan velge mellom langt flere design på badebuksen. Hvilken farge, lengde, snitt eller uttrykk ønsker du? Nå skal du kunne velge og vrake mellom ulike badebukser og det kan du gjøre i sjappa hos Urban.

Hvordan vil du bruke badebuksen?

Mest sannsynlig kjøper du en ny badebukse nettopp fordi du skal bruke den på stranden eller ved bassenget. Men er du smart kan du se at badebuksen kan brukes til langt mer enn det. Trodde du at du måtte surre et håndkle rundt deg på stranden mens du skifter fra din vanlige shorts til en badebukse? Neida, tro om igjen. Neste gang du er ute for å kjøpe deg en kul badebukse bør du stille deg selv spørsmålet vil jeg kunne bruke denne selv om jeg ikke er i nærheten av vannet? Dersom svaret på svaret på dette blir ja, kan du være sikker på at du har funnet deg en bra badebukse. Denne kan du nemlig like gjerne bruke i vannet og til og fra stranden, som i byen.

En del av garderoben

Skillet mellom badebuksen og vanlig shorts har nemlig bare blitt mindre med årene. Ser du på dagens street style-bilde, kan du også se flere menn kledd i badebukser som kan brukes både i bybildet, men også på late dager ved bassenget eller på stranden.
Du skal ha lyst til å bruke badeshortsen din, og gjerne så mye som mulig, og en kul badebukse kan vel så gjerne passe inn i resten av garderoben. Noe som hvert fall kommer godt med når du skal reise til og fra stranden. Urban tilbyr et bredt utvalg badebukser for at du skal finne en eller flere som passer til din personlige stil.