Lukk handlekurv

Undertøy

Undertøy i god kvalitet skal være verdt hver krone du brukte på det. Undertøyet er tross alt det plagget som er nærmest kroppen vår og da forventer vi både et godt materiale og god passform. Godt undertøy som truser, boxershorts og BH er også viktig at sitter bra på kroppen for at vi skal føle oss komfortabel gjennom hele dagen. Og om vi føler oss bra - så presterer vi også bedre. Urban har et utvalg av undertøy til jente og gutt som kan brukes i alle anledninger – enten du trenger undertøy som går under dressen og kjolen – eller en digg boxer eller truse som du kan slappe av i hjemme.

Finn det riktige undertøyet for deg

Vi snakker stadig om hvordan man bygger den perfekte garderoben satt sammen av viktige nøkkelplagg som gode bukser, gensere, skjorter og t-skjorter. Men for at garderoben din skal være bra nok til at du enkelt kan kle på deg om morgenen krever den og at du har undertøy i gode kvaliteter. Urban tilbyr digge boxershorts fra merket UNDR. Boxerne kommer i ulike farger og med elastisk strikk rundt livet så den sitter godt på kroppen. Undertøysmerket UNDR føres eksklusivt i Urbans butikker og online.

Undertøyet skal sitte tett inntil kroppen

Undertøy som er ubehagelig mot kroppen kan sammenlignes med å kjøpe en dyr bil, men spare alt man kan ved å velge en kjip kvalitet på innsiden. Det vil ødelegge hele resultatet. Har du stylet et kult antrekk, men slurvet med undertøyet kan du oppleve at du føler deg ufresh gjennom hele dagen. Hold derfor fokus på at antrekket ditt skal føles bra helt fra det innerste laget. Med en god boxer eller truse kan du føle at du kan ta over verden. Urbans utvalg av undertøy er også så fint at du stolt kan vise det frem eller bare holde det for deg selv. Og du? Mens vi er i gang – ikke glem at et par digge sokker også er nødvendig.