Lukk handlekurv

Sneakers herre

Lurer du på hva som er sesongens feteste sneakers til herre? Da er du kommet til riktig sted. Urban har et bredt utvalg, både når det kommer til klassikerne, men også trendalternativene om du liker å være tett på det som beveger seg i motebildet. Det er ikke uten grunn at de fleste motehusene har kastet seg på sneakers-bølgen, som ikke ser ut til å dale med det første. Hver eneste sesong lanserer verdens ledende merkevarer nye styles på markedet, som Adidas og Fila, og shopper du hos Urban kan vi garantere deg at vi er først ute med det nyeste innenfor vår kategori, alltid!

Sneakers fra hverdag til fest

Uansett hva planene er for dagen, er et par herresneakers alt du trenger for å style opp et antrekk. En slags reddende engel, rett og slett. Skotøyet fungerer faktisk til alle settinger, både til skolebenken, på jobb og til helgens party. Ønsker du å sprite opp antrekket uten å måtte gå til innkjøp av et nytt par, har vi et bredt sortiment når det kommer til sokker også. Alt fra tykke ullsokker til herre, tennissokker til herre og dame til sokker med preg av street wear. En sokk i sneakers utgjør stor forskjell i et antrekk, så her er det bare å krydre med det du synes ser aller best ut.

Ledende sneakers brand hos Urban

Hver eneste sesong tar vi inn de feteste sneakersene for herre for at du skal kunne føle deg fresh. Alle merkevarene du shopper hos oss er kvalitetssikret, slik at du vet at du kun får det beste av det beste. Herresneakersene du finner i nettbutikken vår fornyer seg ofte ved hjelp av nye materialer, men også med tanke på fargevalg og ulike prints. Lei av den alt for plaine modellen? Av og til handler det om å pushe grenser, så hvorfor ikke teste noe nytt? Både Adidas, Nike, Fila, Vans og Puma er merkevarer vi er stolte av å ha i butikk – og er verdens ledende innenfor kategorien.