Lukk handlekurv

Skjorter menn

First things first: Alt blir bedre om du prepper garderoben din med noen fete skjorter. I sjappa vår har vi flere sykt fine skjorter til menn, som gjør deg klar for enhver anledning. Skal du på skole eller jobb? Ikke noe problem. Så rett til byen eller på fest? Urban har skjortene som gjør deg good to go, uansett hvordan dagen din ser ut. I godt selskap med gode jeans, t-skjorter og gensere, er skjorter til menn blant det viktigste plagget du kan ruste garderoben din med.

Safe card

Skjorter til menn er en evig klassiker i garderoben så her er det bare til å klinke til. I sjappa til Urban og online kan du velge mellom flere fete modeller. Med den perfekte skjorten til menn vil du unngå enhver kleskrise. Og det beste? Antrekket ditt vil gå drøssevis av komplimenter, uten at du trenger å bruke lang tid på å sette det sammen. En fet skjorte, digge jeans og sneakers? Du er good to go.

Skjorter til menn hos Urban

I sjappa hos Urban kan du velge og vrake mellom skjorter til menn. Et antrekk bestående av en skjorte kan være sykt fint, men du kan også style det helt chill – kanskje bare hjemme med en digg boxer til? Hos Urban finner du uansett skjorter til menn som skal gå til din stil. Motemerket AWA som føres eksklusivt hos Urban har et fett utvalg av skjorter i ulike materialer, farger og mønster. Her er det bare til å klinke til. Velg mellom modeller i lin, bomull, kortermet og flanell.