Lukk handlekurv

Shorts herre


Hos Urban kommer by i møte med natur. Dette oppstår ved at plaggene er trendy, men samtidig funksjonelle og sporty, akkurat som Urban-kunden. Både på nett, og i Urban-butikkene over hele landet, finner du et bredt utvalg av shorts til herre. Disse shortsene vil få frem Urbans filosofi. De er trendy, i tro mot den sterke sportsfashion-trenden vi ser i dag, og så komfortable at du kan bruke dem like godt på trening som i byen.

Shorts til din stil

Urban har shorts til herre i alle ulike lengder, farger og materialer. Her kan du velge mellom klassiske denimshorts, freshe shorts i bomull, myke sportsvarianter, ulike mønstre og skateshorts. Alternativene er mange og shortsene signert merker som Adidas, DC, AWA, UNDR, Nike, Reebok og Mitchell & Ness. Badeshorten har også blitt et populært plagg som man i dag ser langt flere steder enn på stranden og ved et basseng.

I hvilken anledning?

Urban har shorts til herre, som passer til alle ulike stiler og personligheter. Ikke nok med det, skal du også kunne finne en shorts som passer dine behov, uavhengig av hva du skal. Skal du i skatehallen? DC har svaret. Slappe av hjemme eller på tur? Gå for en sporty variant fra et av sportsmerkene som Reebok, Nike og Adidas. Eller trenger du en shorts for en dag i byen, på jobb eller skolen? AWA og UNDR har flere fine shorts til gutter.