Lukk handlekurv

Jakker herre

Keen på å kjøpe deg en ny jakke? På Urbans nettsider, og i våre fysiske butikker, har vi flust av sesongens aller feteste jakker for herre. Enten om du leter etter en ny treningsjakke som du kan slenge over skuldrene enten før eller etter trening, en boblejakke, en vest, en vindjakke eller bare en hoodie du kan bruke som en ytterjakke har vi det du måtte søke etter. Vi er alltid ute med det nyeste innenfor street wear, til hverdagen, til fest – eller til hytteturen.

De beste merkevarene finner du hos Urban

Urban dekker hele spekteret innenfor street wear, og fører derfor noen av verdens aller største (og feteste) merkevarer. Adidas har alltid vært rå når det kommer til både treningsjakker- men også andre fritidsjakker. Det samme har Nike og Rebook. Våre egne merker AWA og P.A.S har en råere tilnærming, men fokus på det tekniske, bærekraft og detaljer. Om du leter etter en klassisk jakke til herre til hverdagen, kan du se etter jakker signert The North Face og DC – som byr på noe varmere modeller til vinteren.

Jakkeretur

Har du klikket hjem sesongens kuleste herrejakke, men fikk den ikke helt til å funke? Fortvil ikke, ved å bestille produkter fra Urban.no kan du enkelt bytte varer om det skulle være noe. Husk at ved å handle hos oss har du alltid 30 dagers åpent kjøp, og fri retur i en av våre butikker. Du kan finne din nærmeste Urban-butikk hvor du kan returnere varen, i dette tilfelle jakken, gratis. Om du heller vil sende varen i posten, tar vi et gebyr på 49 kroner. Et godt tips før du går til innkjøp av en ny herrejakke er å gå over garderoben din for å se hva du har fra før - og ikke. Planlegg hvor du eventuelt skal bruke jakken, og gå etter stil, smak og behag.