Lukk handlekurv

Gensere

Et av outfittens aller viktigste plagg: gensere! På Urbans nettsider finner du et bredt utvalg av sesongens aller feteste gensere fra de beste varemerkene der ute. Vi tilbyr merker som Adidas, Champion, Reebok og The North Face, samtidig som våre egne merkevarer som Awa og Flat Top. Uansett om du ønsker å gå til innkjøp av en plain modell, en genser med et vilt mønster, en varm strikkegenser, en fet hoodie eller en longsleeve har vi alt du måtte trenge – til ulike prisklasser. Gå for en klassisk variant, eller en mer trendy genser som er tilpasset motebildet. Et godt tips før du går til innkjøp av en ny genser, er å ta en titt i skapet ditt for å se hva du allerede har av kategorien. Det finnes grenser for hvor mange gensere man trenger, selv om vi vet det er digg med noe nytt. Alt med måte.

 

Genser til herre fra Urban

Hettegensere, sweatshirts, track jackets eller strikket genser. Hva er du mest keen på? På Urbans sider har vi gensere i alle kategorier, og til alle tilstelninger. Skal du i selskap er det kanskje fint med en plain genser eller skjorte fra Awa, stylet med en skjorte under. Skal du på fest har vi flust med hoodies eller longsleeve fra merker som Adidas, DC eller Nike. Visste du at hettegenseren har fått en ny posisjon i motebildet? Nå er den ikke lenger et must på trening, den kan også brukes i andre settinger. Test deg frem, og prøv ut ulike stylingsammensetninger slik at du tilpasser din egen stil. Trenger du en genser (eller tre) for å chille i hjemme har vi også et bredt utvalg. Her kan du se nærmere på materiale og passform. Hva med en romslig track suit fra Adidas – eller en god genser i ull som varmer ekstra?

 

Genser til dame fra Urban

Ønsker du deg en ny strikkegenser i et kult mønster, en ny hettegenser til hverdagen eller en tie-dye genser i duse fargetoner? På Urbans nettsider har vi flere nyheter innenfor kategorien gensere, og vi byr på de kuleste merkevarene, som Flat Top, Nike, Kappa og Adidas. Skal du på fest, på skolen, på jobb eller reise på weekend-tur finner du garantert en overdel som passer behovet ditt. Uansett genser, kan du gå til innkjøp av en modell som står i stil til yttertøyet ditt. Går du for en genser under hoodie-kategorien, er det fett å style den sammen med en denimjakke som er litt romslig. Har du en long sleeve, kan det funke sammen med en vest eller med en litt tightere jakkemodell. Strikkeplagg er like kule sammen med en track jacket som en boblejakke. Er temeraturen tillatter det kan du alltids bruke genseren din som en slags ytterjakke.