Lukk handlekurv

Bukser og jeans

Solide bukser og jeans er et must i enhver garderobe og et nøkkelplagg som kan redde deg fra kleskrisen. Gode bukser og jeans er et safe card i klesskapet som du kan trekke frem hver gang du er i tvil om hva du skal gå i. For jo, uansett hvor kontroll du tror du har så havner vi alle i en liten kleskrise av og til. Nå er det på tide å gå back to basic og finne en bukse og jeans som passer din personlige stil. Her kan du leke deg så hver bukse og jeans kan få sin egen look. Husk at t-skjorter og longsleeves I god kvalitet også er sikre vinnere.

Bukse og jeans til alle anledninger

Hvilken bukse og/eller jeans passer best til din hverdag og din stil? I sjappa hos Urban kan du velge og vrake i et bredt utvalg av bukser og jeans fra fete brands som AWA, Flat Top, The North Face, Dr Denim, Nike, Puma, Karve og Adidas. Her finner du garantert en bukse, eller flere, som passer din stil og hverdag. Så hvorfor ikke bare klinke til? Hos Urban finner du et utvalg av fete jeans i ulike modeller, enten du vil ha mom jeans, skinny jeans som fremhever formene dine eller en modell med helt vide ben. I sjappa vår finner du jeans til enhver smak og kropp. En av de hotteste buksene du kan bruke nå er cargopantsen. Denne finner du også i flere farger i sjappa vår.

Myk favoritt

Og joda, Urban har selvfølgelig langt mer enn bare fete jeans i sjappa. Både gutter og jenter kan velge mellom en rekke sykt chille bukser, som passer like godt til hverdags, på trening og om du bare skal slappe av hjemme. Buksene er myke, men sykt fine og freshe. Unn deg selv en klassisk grå joggebukse, trackpants, løse bomullsbukser eller en i kordfløyel.