Lukk handlekurv

Sokker

De siste årene har sokker gått fra å bare være en nærmest en forbruksvare som bare vi trenger, til å bli en viktig del av antrekket. Sokker har blitt et tilbehør det er rom for å leke seg med – enten du vil ha en mer leken variant til å freshe opp hverdagsantrekket eller at du vil finne et lekent sokkepar til dressen. Her er alt lov og Urban tilbyr en rekke sokker i ulike modeller og farger fra forskjellige brands.

Funksjonelt og trendy

Er det noe de siste sesongene har lært oss så er det at sokker er bra for så langt mer enn bare noe som varmer foten vår eller som et mellomledd mellom fot og sko. Sokkene er blitt et tilbehør som fortjener å komme til syne. Glem alt du har blitt fortalt om at sokker ikke skal være i sandalene eller at du må matche de til antrekket. Bare fantasien skal sette grensene og nå vil vi leke oss med sokkeparene våre.

Behagelige sokker som kan brukes til alt

Hos Urban kan du finne sokker som passer til ditt behov. Du kan for eksempel velge den praktiske 3-pakningen med enten ankelkorte sokker eller tennissokker som er det perfekte hverdagsalternativet. Disse sokkene passer perfekt til sneakers. Her har Urban alternativer fra motemerkene Fila, Reebok, Adidas og UNDR. Føler du for å sette litt ekstra farge og mønster på hverdagen eller festantrekket kan du prøve en fresh sokk fra Stance. Det amerikanske merket tilbyr rimelige sokker i ulike farger, mønster og tegneseriemotiv. Ønsker du deg et varmere alternativ kan du se videre på Urbans utvalg av digge ullsokker.