Lukk handlekurv

Accessories

First things first: Accessories kan være den letteste måten å gjøre noe ekstra ut av antrekket så her er det bare til å klinke til. I sjappa hos Urban finner du tilbehør fra fete brands som Adidas, Bits & Bobs, UNDR, Fila, New Era, The North Face, Stance, HOI, Reebook, Herschel og DC Shoes. Med disse accessories-merkene i sjappa både online og rundt i hele landet er det altså ingen grunn til å ikke preppe garderoben med noe nytt tilbehør. Tilbehør er perfekt om du er keen på den skandinaviske street wear-stilen. Velg mellom fete luer, caps og hatter, solbriller, vesker og ryggsekker og digge sokker, hansker og votter.

Street-vibber

Accessories hos Urban har som fellesnevner at det står i tro ånd med den skandinaviske street wear-stilen. Til både gutt og jente har Urban sykt fint tilbehør som kan være din beste venn på alt fra de kaldeste vinterdagene til den varmeste sommeren. Et par freshe solbriller kan du bruke hele året og en fet caps er like fint til dressen som til et chill hverdagsantrekk. Her er det ingen grunn til å være i tvil: Bruk accessories til å få frem din personlige stil og få en fin look.

Prepp garderoben med lekre accessories

I sjappa hos Urban kan du velge og vrake mellom mye accessories. Gå for et safe card og velg en caps, skjerf eller lue i en nøytral farge, eller lek deg med noen fete solbriller, freshe sokker med mønster eller et trendy belte med spenne fra Bits & Bobs. Her er det ingen grunn til å ikke bare klinke til og preppe garderoben klar med accessories for alle anledninger. Har du forresten sneakers som du digger? Da bør du ta vare på disse med et accessories til skoene og. Urban har flere typer impregnering så skoene dine skal holde seg freshe lengst mulig.