Lukk handlekurv

Jakker

I Norge har vi fire ulike årstider som alle skinner godt gjennom. Dette gjør at vi trenger ulike jakker til garderoben vår. Det er et plagg det virkelig er behov for. Jakker som tåler både vær og vind er og vil alltid forbli en sikker vinner i klesskapet til Ola og Kari Nordmann. I sjappa hos Urban kan du velge og vrake i en rekke ulike jakkemodeller. Fellesnevner for alle jakkene er at de oser av vibber hvor by kommer i møte med natur. Dette er perfekt for jenta og gutten som er keene på den fete nordic street wear-stilen.

Jakken for deg?

Er du klar for å preppe garderoben din med nye jakker? Vi kan forsikre deg om at du vil finne nye favoritter, uavhengig om du vil ha en fet jakke som sikrer deg drøssevis av komplimenter, en jakke som tar deg back to basic eller den lette jakken, som du kan bruke på tur eller trening. Urban har jakker til alle anledninger, både til gutter og jenter.

Fete brands

Hva er drømmejakken din? Urban har flere sporty og trendy jakker til gutt og jente, som kan gi deg en fet look. Her kan du finne alt fra den tynne løpejakken, til de største boblejakkene. I sjappa vår kan du velge mellom fete brands og modeller. The North Face er blitt en favoritt hos aktive og moteinteresserte gutter og jenter. Boblejakkene signert sportsmerket har blitt en favoritt som nærmest flyr ut butikkdørene. Fra Flat Top og AWA kan du velge mellom rå jakker i denim og bomull. Disse merkene føres eksklusivt i Urbans egne butikker og online. Ellesse har den digge dunjakken som kan brukes gjennom hele året. Merket har også fete track jakker, som kan matches med track pants. Disse jakkene har også brands som Nike, Kappa og Adidas. Det som er sikkert, er at du ikke trår feil om du velger å klinke til med en ny jakke.