Lukk handlekurv

Longsleeves

I sjappa hos Urban finner du flere fete longsleeves til gutt og jente. Dette er kanskje et av de ærligste plaggene vi har i garderoben, nettopp fordi det er ujålete og enkelt. En longsleeve er det perfekte plagget til hverdagsantrekket og du kan style den sammen med et par fine jeans eller en fet cargobukse. Alle kule jenter og gutter har på ett punkt i livet rocket den klassiske longsleeven. Den er like anvendelig som t-skjorten og bruksområdene blir de samme, men longsleeven kan du sverge til på de noe kjøligere dagene og. Og blir det litt varmt? Dra opp ermene til albuen. En longsleeve, eller langermet genser, er like anvendelig som den er fet.

Hverdagshelten

Longsleeven kan brukes til alle antrekk. Ja, virkelig. Fra dressbuksen til cargopants, jeans, trackpants eller den digge joggebuksen. På denne måten kan du leke deg med stylingen og alltid være sikker på at overdelen din er komfortabel på kroppen. Er du keen på et antrekk du føler deg fresh i og får drøssevis av komplimenter for, men uten at du må legge for mye tid i det? Da er longsleeven en sikker vinner – og ekte hverdagshelt. Bruk den like gjerne til tracksuiten, som under en denimjakke eller la den få oppmerksomheten for seg selv.

Longsleeves til alle anledninger

I sjappa til Urban kommer by i møte med natur. For et antrekk med den perfekte balansen mellom fint og sporty, er en longsleeve en sikker vinner. Genseren er en sikker vinner i hverdagen gjerne stylet med en jeans, men den kan vel så gjerne bli brukt med en joggebukse eller trackpants – enten for en chill dag hjemme eller for en mer aktiv dag ute. Skal du på fest kan en longsleeve fint bli brukt til en klassisk chinos eller annen bukse. Er det litt ekstra kjølig ute en dag? Ta en hoodie over og knyt den rundt livet om det blir for varmt.