Lukk handlekurv

Sneakers dame

Er du en av de som aldri får nok damesneakers? Stol på oss, we got you! Heldigvis er vi her for å hjelpe deg med å løse problemet da sjappa vår bugner over med nyheter du ikke kan gå glipp av. Er du på jakt etter et par sneakers for dame som er gode å gå i på vei til enten jobb eller skolebenken, har vi de perfekte parene med ekstra god såle. Ønsker du heller å legge pengene i et par sneakers som skiller seg ut, har vi også designet skoene for deg som liker å følge med på trendene.

Sneaker til enhver stil

Uansett hva eller hvor du skal, kan vi garantere deg at du finner et eller annet innenfor sneakerskategorien som passer dagens plan. Vi har sneakers som går til kjole, til både korte og lange skjørt eller en blazer om man vil sikte seg inn på en mer maskulin stil. Uansett hvilken smak du har, er hjelpen nær. Avhengig av hvilken merkevare du går for, kan skotøyet tilpasse seg resten av garderoben din. Adidas sneakers er alltid et safe card - vil man gå for noe mer chunky og retro er Reebok kanskje det du leter etter? Nike har flere ulike modeller som passer til alle årstider eller stiler, og Fila er ute med det nyeste innenfor sportswear.

Anvendelige dame sneakers

Urbans utvalg er for deg som elsker fashion, og som er glad i å teste ut trender så snart de treffer gata. Det kan være alt fra en ny fargemodell Adidas har lansert, til et knippe unike lisser man kan få kjøpt for å gjøre en liten personlig touch på antrekket. Utvalget vårt av sokker kan også være med å forsterke stilen du ønsker å kjøre. Uansett størrelse, style, farge og detaljer – Urban har hva enn du måtte lete etter! Du er alltid velkommen til å besøke oss i noen av våre butikker, men på nett holder vi åpent 24/7, noe som betyr at du kan shoppe enten sneakers dame eller klær når på døgnet du ønsker.