Lukk handlekurv

Shorts dame


Shorten har fått en ny vår i dagens trendbilde og kommer i dag i flere freshe modeller. Alt fra korte hot pants og sykkelshorts, til lengre denimshorts og løse alternativer, er i dag superhot. I sjappa hos Urban får du et bredt utvalg av shorts til dame, uansett hvilken stil du har.

Stilikonene

At alle disse shortsene har en solid plass i dagens motebilde er langt fra tilfeldig. Den korte hot pantsen kom tilbake sammen med 90-tallet, mens realitystjerne og businessdame Kim Kardashian skal ha mye av æren for at sykkelshortsen ble trendy igjen. Men shortsmoten vi ser i dag er ikke bare tettsittende og kort. Bermudashortsen som går til blazeren er hottere enn på lenge, og det samme gjelder denimshortsen som går til kneet. Mye av æren for at denimshortsen kom tilbake i en lengre utgave i Norge, kan vi antagelig gi til Skam-Noora. Hun ble et stilikon for jenter og en muse for designere etter den populære tv-serien.

Merkevarene


Urban har et bredt utvalg av shorts til dame, og disse er signert flere ulike merkevarer. Her kan du finne din favoritt uavhengig av din personlige stil og livsstil. Finn din favorittshorts fra merker som Ellesse og Adidas. Shorts til dame har også Flat Top, Dr Denim og Nike.