Lukk handlekurv

Hettegenser dame

De aller råeste hettegenserne får du hos Urban. Shop hettegensere for dame, i oversized eller cropped design. En hettegenser sørger for komfort og et avslappet uttrykk, i ordentlig Urban-stil. Den kan rett og slett styles til alt, og funker alltid. Urban har et stort utvalg fra merker som Adidas, Nike, Flat Top og Reebok, som byr på modeller som er oversized, cropped, ensfarget, med og uten logo – Urban har gensere i variert design. Være seg stripene fra Adidas, pilen fra Nike eller de velkjente logoene til blant andre Ellesse, The North Face og Fila.

Historisk hoodie

En hoodie har vært utgangspunktet for street fashion i flere tiår, og er både sporty og urban. Den ble først lansert av Champion på 30-tallet, og den gang som et plagg man bruke etter treningen, og spesielt etter fotball. På 80-tallet inntok genseren musikkmiljøet i byer som Los Angeles og New York – og ble en del av motehistorien. Hettegenseren passer til utallige stiler, og funker like bra hele året. Kle deg i hettegenser og joggebukse for komfort, bruk den til jeans eller bukser i løs eller skinny passform for en laidback stil, eller kjør den fullt ut med en track suit.

Hoodies hos Urban

På Urbans nettbutikker har vi ulike snitt og former. Vi selger klassiske damehettegensere fra The Hundreds og Kappa, som er ganske minimalistiske, men med logoprint. Vi har i tillegg hoodies med glidelås. Disse passer også utmerket som tynnere jakker. Sjekk ut Tech Fleece Windrunner fra Nike for eksempel. Vi har også oversizemodeller fra vårt eget merke Flat Top, og modeller som er kroppet fra Adidas. Uansett om du skal på byen, på fest, på skolen eller på en ferie – Urban hjelper deg!