Lukk handlekurv

Badetøy dame


Om du tenker på det, så er badetøy nesten som undertøy, bare mer sosialt akseptert å bruke i offentligheten. Joda, materialet hos badetøy er noe annerledes enn hos undertøyet, men ellers er det ikke nødvendigvis store forskjeller. Det viktigste med badetøy til dame, er da at man føler seg komfortabel i det og at det sitter godt på kroppen. En fordel – og et krav vi stiller – er også at badetøyet ser fint ut. Selvfølgelig.

Trendy og komfortabel

At du skal føle deg bra i badetøyet er noe Urban prioriterer. Vi har et bredt sortiment av badetøy til dame som både ser fint ut og sitter bra på kroppen. Her kan du velge mellom trendy badedrakter og bikinier. Å finne det perfekte badetøyet kan være en kunst i seg selv. Hos Urban kan du velge mellom flere bikinier med høyt liv på underdelen og en topp som gir god støtte og med et sporty uttrykk. Den sporty looken går også igjen i badedraktene. Her kan du velge mellom flere farger og om du foretrekker med eller uten logo eller lekent mønster.

Sporty badetøy til dame

Sportsfashion står sterkt i motebildet og dette går igjen også hos badetøy til dame. Med en sprek badedrakt i kult design eller en bikini med high-waist kan du på stranden eller ved bassengkanten føle deg både søt og sporty. Badetøyet sitter godt, ser fresht ut og du kan bevege deg med stor selvtillit. Urban har badetøy til dame fra blant annet det italienske sportsmerket Ellesse og UNDR. Sistnevnte føres eksklusivt hos Urban i Norge.