Lukk handlekurv

Solbriller

>Du kan komme langt med et par freshe solbriller. Tilbehøret kan gjøre en stor forskjell på antrekket og passer virkelig til absolutt alle. Online og i sjappene rundt i hele landet kan du hos Urban velge mellom en rekke solbriller til gutt og jente. En rekke av solbrillene er i unisex-modeller og signert merker Bits & Bobs. Tilbehørsmerket har solbriller, men også annet fett tilbehør som belter og caps. Brandet føres eksklusivt i alle Urbans sjapper og online. Solbrillene har en rimelig prislapp, som gjør at du kan leke deg med ulike styles. For flere par solbriller er bedre enn ett, eller hva?

Solbriller er mer enn bare beskyttelse mot sol

Det tilbehør flest moteinteressert jenter og gutter over hele verden ser ut til å leke seg mest med er nettopp solbrillen. Med et par kule solbriller har du et tilbehør som setter prikken over i-en på ethvert antrekk og som kan gjøre to like antrekk helt ulike. Solbrillene er lett å style, passer alle og er essensielt gjennom hele året da de også beskytter øynene mot UV-stråler. Prøv deg frem med ulike styles i fete farger, modeller og mønster.

Uten kjønnsskiller

Solbrilletrender varierer dog på lik linje som alle andre trender i motebildet, men noen modeller forblir evige klassikere. Det som også ser ut som en trend som er kommet for å bli, er den som visker ut kjønnsskillene. Unisex er noe som går igjen i både klær og tilbehør som caps, luer, votter, sekker og vesker. Dette ser vi også når det kommer til solbriller. Designere, motehus og andre brands har de siste sesongene vist at også solbriller kan være kjønnsnøytrale. Tilbehørsmerket Bits & Bobs som føres eksklusivt hos Urban selger rimelige solbriller til menn og kvinner, med mange unisex-modeller.