Lukk handlekurv

Skopleie

Urban er ledende i Norge når det kommer til sneakers, men som et ekte sneakerhead er det vel så viktig å kunne ta vare på samlingen. For at sneakers skal holde seg fine lengst mulig har Urban et bredt utvalg av skopleie som hjelper deg med å ta vare på favorittskoene dine i lang tid fremover. Merket Crep Protect har skopleie som gjør at du kan forebygge slitasje på skoene eller fikse de om uhellet først er ute. Bruk Crep Protect til å rense skoene dine om de blir skikken også. Produktene fra merket kommer i form av kits, spray og wipes.

Til alle sko

Men neida, Urban har selvsagt lang mer enn bare sneakers i sjappa. Også disse trenger skopleie for å holde seg fin lengst mulig. I tillegg til å være ledende på sneakers har Urban nemlig en rekke andre sko i sortimentet. Fra sneakers og boots til slippers og sandaler til både jente og gutt. Også disse skoene trenger å bli tatt vare på og det kan skopleien fra Urban hjelpe deg med.

Skopleie og impregnering av sko

Jada, vi skjønner at man blir ivrig når man kommer hjem med nye sko. Antagelig vil du bruke de med en gang – men om du tar deg tid til litt forarbeid kan du regne med at skoene holder seg fine mye lengre. Urban har kit fra Crep Protect som hjelper deg med å rengjøre skoene får du tar de i bruk. Etterfulgt av dette bør du påføre skopleie i form av en impregneringsspray. Med denne påfører du skoen en usynlig vannavstøtende hinne. På denne måten vil væske bare gli av skoen og flekker bli forhindret. Med riktig skopleie kan du være sikker på at skoene dine takker deg.