Lukk handlekurv

Luer, caps og hatter

Vi elsker hodeplagg, kanskje mest fordi det er et anvendelig tilbehør som er lett å bruke samtidig som det gjør antrekket mer spennende. Med hodeplagg som en strikkelue holder du varmen samtidig som du kan sette prikken over i-en på antrekket – selv på kjøligere dager. Hos Urban kan du velge mellom fete varianter fra merker som The North Face og Bits & Bobs. Sistnevnte merke er eksklusivt hos Urban og tilbyr alt fra digge luer, votter og skjerf, til solbriller og belter. Også sportsmerkene Adidas, New Era, Nike og streetwear-merket The Hundreds har kule luer som passer til både passer til gutt og jente.

Nordic street wear

Hos Urban kommer by i møte med natur. Dette er en del av definisjonen på den nordiske stilen. Det norske året har fire sesonger som vi må tilpasse oss og kle oss etter. Her er tilbehør som luer, hatter og caps gode og viktige tilbehørskategorier. Tilbehør er en stor del av trendbildet og gjør det lett for deg å se avslappet, men fet ut. Urban har flere fete caps til gutt og jente fra Nike, The North Face, DC og New Era. Er du typen som foretrekker hatt kan du finne den trendy bøttehatten fra Adidas.

Tidløse favoritter

Uavhengig om du har en minimalistisk stil eller om du liker å leke deg med ulike stiler finnes det gode hodeplagg for deg. En fet lue, hatt og caps hører hjemme i enhver basisgarderobe og det finnes varianter for alle anledninger. Tilbehøret kan tilpasses etter livet ditt og kan gå til antrekket ditt uansett om du skal på jobb eller skole, eller på fest og byen. I sjappene til Urban over hele landet kan du finne et bredt utvalg av fete luer, caps og hatter.