Lukk handlekurv

Cyber Monday 2020

Mens den store salgsdagen Black Friday blir holdt dagen etter Thanksgiving og markerer slutten på den store salgshøytiden Black Week, er Cyber Monday den første mandagen etter. Perfekt for de som ikke fikk med seg kuppene på fredagen! Cyber Monday er nok en salgsdag vi i Norge har adoptert fra Amerika. Den store salgshappeningen så først dagens lys i USA i november 2005. Siden har også Cyber Monday kommet til Norge og i dag anser vi denne salgsdagen som netthandelens svar på Black Friday. Hensikten med Cyber Monday skal være å få flere til å oppdage fordelene med å handle på nett.

Cyber Monday – ikke bare for etternølerne

Og flere fordeler får du på Cyber Monday. Her dukker det opp ekstra gode tilbud som kanskje var forbeholdt butikk på Black Friday. I tillegg til at du kan velge og vrake mellom flere gode salg på nett, kan du shoppe dine nye favorittplagg og – sko direkte fra din egen stue. Ja, kanskje til og med fra sofaen kledd i en digg hoodie eller tracksuit. Og det de fleste kanskje synes er det diggeste med Cyber Monday? Du slipper lange køer og store folkemengder. På nett hos Urban kan du sikre deg en rekke fete plagg til reduserte priser – så her er det bare til å klinke til!

Årets store digitale handledag

Mens store salg og kampanjer blir holdt rundt alt fra morsdag og farsdag, til Valentines Day, Singles Day, Black Friday og Green Friday, er Cyber Monday den største handledagen som går av stabelen på nett. Netthandel har med tiden bare blitt en større og viktigere del av hvordan vi handler og på akkurat denne mandagen har nettbutikkene ekstra gode tilbud. Urban.no naturligvis intet unntak og du kan klinke til med gode priser på fete plagg på Cyber Monday. Har du en hoodie, jakke, jeans, tracksuit eller et par sneakers du har ønsket deg lenge? Og du, hvorfor ikke gjøre Cyber Monday til en kickstart på julehandelen? Det føles veldig godt når desember raser av gårde før vi kommer i gang!