Lukk handlekurv

Bytte & Retur

Hva er reglene deres rundt retur i butikk?
Du har alltid 30 dagers åpent kjøp!
Angrer du på kjøpet? For å få tilbake beløpet, må du medbringe kvittering ved retur i butikk.
En gyldig retur forutsetter at varene(e) som returneres skal være ubrukt, uten skader, alle etiketter skal sitte på plagget og den originale emballasjen må medfølge. Varer med sminkeflekker og lignende anses ikke å være i originaltilstand og kan dessverre ikke returneres.
Urban påberoper seg retten til å avvise hele eller deler av returen dersom ovennevnte krav er brutt.

Kan jeg endre/kansellere min ordre før den har blitt sendt fra lageret?
Alle våre ordre sendes omgående til vårt e-handelslager, så det er dessverre ikke mulig å endre/kansellere en ordre etter den har blitt lagt.
Vi vil minne om at det er gratis bytte/retur i alle våre fysiske butikker, les våre vilkår rundt bytte og retur for mer informasjon.

Hva skal jeg gjøre hvis jeg vil returnere varer som jeg har kjøpt på urban.no?
Du har alltid 30 dagers åpent kjøp.
Ønsker du å angre ditt kjøp gjør du dette gratis i din nærmeste Urban-butikk. Finn din nærmeste butikk her.
Ved retur i butikk må du fremvise kvitteringsmailen som du har fått tilsendt på e-post + gyldig ID. Om du skal returnere på vegne av noen andre kreves det at både ditt og bestillerens gyldige ID medbringes. Ved retur i butikk får du pengene tilbake på stedet. Valgte du faktura som betalingsmåte på ditt kjøp må denne fortsatt innbetales. Merkelappene må fortsatt være festet til produktet og eventuell forsegling må være ubrutt.

Du kan også sende inn din retur til nettbutikken ved å benytte deg av den vedlagte returadresselappen som fulgte med din ordre. Alle returer til vår nettbutikk blir belastet med 49.- i returfrakt. Ved retur av sko, sørg for at skoesken er pakket inn eller dekket på en måte som ikke skader esken, da esken er en del av produktet. Du må levere inn din retur der du hentet ut din ordre eller et annet MyPack-returpunkt. Hvis du fikk din ordre levert hjem på døren så kan du finne ditt nærmeste MyPack-returpunkt her.

Har du lagt en bestilling i nettbutikken og ønsker å returnere, registrerer du hvilke produkter det gjelder under ordrehistorikken din, som du finner under «mine sider».
Handlet du som gjest, eller la du din bestilling uten å være innlogget, benytter du deg av linken i din kvitteringsmail.

Vær oppmerksom på at ordre med leveringsmåten hent i butikk kun kan returneres tilbake til en av våre fysiske Urban-butikker.

En gyldig retur forutsetter at varene(e) som returneres skal være ubrukt, uten skader, alle etiketter skal sitte på plagget og den originale emballasjen må medfølge. Varer med sminkeflekker og lignende anses ikke å være i originaltilstand og kan dessverre ikke returneres.
Urban påberoper seg retten til å avvise hele eller deler av returen dersom ovennevnte krav er brutt.


Hva skal jeg gjøre hvis jeg vil bytte en vare som jeg har kjøpt på urban.no?
Ønsker du å bytte til en annen størrelse eller vare gjør du dette gratis din nærmeste Urban-butikk, husk å ta med kvitteringen som du har fått tilsendt på e-post. Finn din nærmeste butikk her .
Ved retur til vår nettbutikk registreres kun din retur og du må selv legge inn en ny ordre for å få tilsendt en annen størrelse/vare.


Kan jeg sende tilbake en vare som jeg har kjøpt i en av butikkene deres til urban.no?

Varer som er kjøpt i en av våre fysiske butikker kan dessverre ikke returneres til vår nettbutikk.

Hvordan gjør jeg det med min faktura når jeg vil sende returen via post?
Ved spørsmål rundt din faktura og postretur til vår nettbutikk, les mer under Faktura på spørsmål og svar.


Jeg betalte min ordre med kort, hvordan får jeg pengene mine tilbake ved postretur?

Ved retur på ordre som ble betalt direkte med kort krediteres det kortet som du benyttet ved betaling.

Hvor raskt får jeg tilbake pengene hvis jeg har returner en vare?
En returhåndtering tilbake til vårt lager kan ta opptil 20 virkedager.
For tilbakebetaling ved kjøp gjort med faktura vil Klarna sende deg en e-post om ditt tilgodebeløp og hvordan du får tilbakebetalt ditt beløp. De vil
kontakte deg ca. 2-4 virkedager etter at du har mottatt e-post fra oss om at din retur har blitt mottatt og registrert på vårt lager.
Hvis du gjør retur i en av våre fysiske butikker får du pengene kontant tilbake med en gang og du kan også bytte til en annen størrelse/vare kostnadsfritt

Se her for mer informajon rundt våre kjøpsvilkår.