Lukk handlekurv

Reklamasjon

Det er enklest å reklamere på en vare i en av våre fysiske butikker. Oversikt over butikker finner du her. Husk å ta med deg en utskrevet kopi av kvitteringen du fikk tilsendt på e-post.

Reklamasjonsretten gjelder i 2 år. Vi gjør oppmerksom på at reklamasjonsretten gjelder produksjonsfeil på varen og ikke feil forårsaket av normal slitasje.

Hvis du vil reklamere på en vare ved å sende den til vår nettbutikk, setter vi pris på om du først sender oss et bilde på mail til mail@urban.no. På denne måten slipper du å sende tilbake en vare, som vi likevel kanskje kommer til å kassere. Dette vil spare miljøet og en eventuell tilbakebetaling av din reklamasjon vil gå raskere.

Ved reklamasjon til nettbutikken vår, får du dine penger tilbakebetalt til den kontoen som du benyttet ved betaling. Dette skjer innen 2-7 virkedager etter at vi har mottatt og registrert din retur.

Ved kjøp på faktura vil Klarna, vår fakturaleverandør, ta kontakt for tilbakebetaling av din reklamasjon.

Du får en e-post når vi har mottatt returen din. Ved reklamasjon, trekker vi selvsagt ikke fra returfrakten når vi betaler deg tilbake.