Lukk handlekurv

Frakt og levering

Normal leveringstid er 2-6 virkedager. Standardlevering koster 49,- og vår hovedtransportør er PostNord i Norge. Vi har ikke noe minste ordrebeløp.

Grunnet stor pågang i salgsperioder og i høytider tar vi forbehold om noe lengre leveringstid.

Var du innlogget, eller opprettet du en brukerkonto hos oss når du la din bestilling, så kan du spore din ordre på Mine sider. Ved å klikke på kollinummeret kan du se hvor pakken din befinner seg. For øyeblikket så har vi dessverre ikke mulighet til å tilby sporingslink på ordre som blir levert til en av våre Urban-butikker.

Hvis du får en ny adresse eller har en midlertidig ettersending av post, så er du selv ansvarlig for at dine kundeopplysninger blir oppdatert når du legger en ordre hos oss.

Vedr. ikke-utleverte og uavhentede ordre med levering til ombud og/eller hjemlevering:
Ved levering til et PostNord-ombud vil din ordre ligge i 14 dager før den blir sendt i retur tilbake til vårt lager.
Uavhentede ordre, og ordre med hjemlevering som ikke blir levert grunnet manglende informasjon/kommunikasjon fra kunde ang. leveringstidspunkt, blir belastet med en avgift på 100,- for å dekke frakten tilbake til oss.
Ordre som er uavhentet og/eller ordre med hjemlevering, som beskrevet ovenfor, som sendes i automatisk retur til oss, omfattes normalt ikke av angreretten.

Ved levering til en av våre Urban-butikker vil din ordre ligge i butikk 14 dager etter at du har mottatt sms/e-post om at din ordre er klar for henting. Ordre som ikke blir hentet etter 14 dager vil bli registrert i retur og ordrens verdi vil bli kreditert din faktura eller ditt bankkort.