Angrerett

Når du handler på Urban.no har du som kunde en lovfestet rett til å heve kjøpet innen 30 dager uten å måtte oppgi noen som helst grunn til dette. Angrefristen begynner å løpe fra den dagen du mottar din ordre. Den enkleste måten å benytte seg av angrefristen på er å returnere varene i en av våre fysiske butikker, man må da fremvise kvitteringsmailen + gyldig ID. Ved retur i butikk får du pengene tilbake på stedet. Valgte du faktura som betalingsmåte på ditt kjøp må denne fortsatt innbetales. 

Det er også mulig å sende varene i retur til oss ved hjelp av den forhåndsbetalte returadresselappen som lå vedlagt i din ordre. Du fyller ut og legger ved angreskjemaet sammen med returpakken din, og returnerer den til oss, angrerettskjemaet finner du her

Informasjon om hvordan du returnerer varer via post finner du på returseddelen, som følger med i pakken. For å overholde angrefristen er det imidlertid nok at du gir oss beskjed om at du har bestemt deg for å trekke deg fra kjøpet før angrefristen har utløpt.

  • Hva er følgene av å benytte seg av angreretten?