Lukk handlekurv

The North Face

The North Face har fått navnet sitt fra den kaldeste og mest nådeløse siden av et fjell. Brandet har blitt til ved at plaggene har blitt tatt med på utenkelige høyder i Himalaya, men selve historien til The North Face starter på en strand — nærmere bestemt på North Beach i San Francisco. På bare 45 meter over havet valgt to klatreentusiaster i 1966 at de skulle følge drømmen sin og grunnlegge en liten klatrebutikk.

The North Face-eventyret

Navnet på butikken var som brandet i dag heter: The North Face. Det ble fort kjent at dette var en butikk med fokus på utstyr til klatring og vandring. I 1968 flyttet The North Face til den andre siden av San Franciscobukten. Her fortsatte eventyret og duoen begynte å designe sitt eget varemerke som var egnet til klatring. The North Face ble fort anerkjent blant friluftsmennesker og begynte med det å sponse ekspedisjoner til noen av verdens mest øde plasser. Dette var begynnelsen på det som den dag i dag fortsatt er The North Faces motto: Never stop exploring. På 80-tallet fortsatte The North Face utforskningen med å bevege seg over på skisport. Her lanserte de en egen kolleksjon for ekstremskisport.

The North Face hos Urban

I dag er The North Face en favoritt i både sports- og motebransjen. Hånd i hånd med sportsfashion, som vi ser herjer i motebildet, har fete jenter og gutter lagt sin elsk på produktene signert The North Face. Disse plaggene er den ultimate kombinasjonen av by som kommer i møte med natur. Plaggene er funksjonelle, samtidig som designet er fint. Dette gjør at du vel så gjerne kan bruke dem i byen som på fjellet. I sjappa hos Urban finner du fete boblejakker, fleecejakker, boblevester, hoodies, hansker, luer, tøfler, bager, longsleeves, t-skjorter, bukser og rumpetasker signert The North Face.