Lukk handlekurv

The Hundreds

Sportsmerket The Hundreds ble grunnlagt i City of the Angels, Los Angeles i 2003 av Bobby Kim og Ben Shenassafar. Duoen ønsket et nytt merke inspirert av kulturen man forbinder med L.A, som musikkindustrien, surfring og ikke minst skating. I dag har The Hundreds vokst seg gigantisk, og selger fete produkter rundt i hele verden, samt at de har egne butikker. The Hundreds har også ekspandert de siste årene, og kan nå tilby magasin, sko og briller. The Hundreds har stort fokus på 80- og 90-tallet, noe man ser på utvalget på Ubans nettbutikk og fysiske butikker.

Kule The Hundreds-samarbeid

I 2007 lanserte The Hundreds en kolleksjon med selveste Disney, noe som var veldig stort for gutta. De trykket ulike disney-figurer på t-skjorter som tilhørte ulike subkulturer i LA slik at det ble en liten tribute til hjemplassen. Da de lanserte samarbeidet året etter var køen til butikken milelang, Kanye West blogget om det og plaggene ble utsolgt på få timer. Flere kjendiser som digger street wear-stilen har etter den tid blitt sett med The Hundreds, særlig The Hundreds hettegenser – noe som har gjort at brandet har vokst. Noe guttene husker best er da Jay-Z ble avbildet med en genser signert gutta på scenen etter samarbeidet med Disney.

Slik styler du The Hundreds

På Urbans nettsider finner du et bredt utvalg når det kommer til produkter og The Hundreds klær. Vi selger mest av overdeler, som The Hundreds genser og The Hundreds hettegenser. Vi digger modellene som heter Forever Slant som kommer i både sort, hvit og grå. En hettegenser som er svært tidløs, med synlig logo på brystet. Genseren passer begge kjønn. The Hundreds Rose Collection Longsleeve er også dødskul, og skiller seg ut blant merkets eller så klassiske skate-plagg.