Lukk handlekurv

Superga

Superga er opprinnelig Italiensk, og så dagens lys i 1911. Skoene ble opprinnelig produsert til tennisbanen, og da på grunn av sine gummidetaljer i sålen. Hjernen bak, Walter Martiny hadde tidligere lansert gummistøvler på markedet, så det var ikke merkelig at han fortsatte med det regnavstøtende materialet da han videreutviklet merket sitt med joggesko. Etter krigen var Superga-skoen å se på nesten alle italienerne, og på 70- og 80-tallet var skoen å få kjøp i resten av Europa også. Sneakeren videreutviklet seg, og ikke lenge etter gikk den fra å kun fungere til sports til å bli brukt i hverdagen også.

Tidløs klassiker

Som mange andre skobrand, har også Superga samarbeidet med en rekke designere og motehus siden den ble lansert. Modell og influencer Alexa Chung, den norske influenceren Celine Aagaard og motehuset House of Holland er bare noen av de kjente personlighetene som har noe tilfelles med Superga. På grunn av dette har skoen fått flere tilhengere med årene, og er nå en favoritt hos enhver sneakersamler. Skoen er klassisk og tidløs, noe som betyr at den har vært å se i motebildet helt siden den ble lansert tilbake i 1911. Det er ikke mange trender som har hatt såpass lang levetid.

Superga sko hos Urban

Superga kan brukes til alle tilstelninger, av den grunn av skoen er såpass tidløs. Den har heller ikke mange detaljer – noe som gjør at den kan brukes i alt fra bryllup til en kul dress, på en festival sammen med en regnjakke, til fest med en kjole eller i sportssammenhenger. Enkelte velger å bruke skoen på tennisbanen, for å nevne noe. Den fungerer også til gåturer, da sålen er såpass myk. Er du på utkikk etter sko i samme bane som Superga, kan du se etter merker som Adidas, Converse eller Ellesse. På våre nettsider har vi et bredt utvalg når det kommer til verdens største sportsmerker som har en krysning mellom det sporty og motespekteret.