Lukk handlekurv

Reebok Classic

Reebok Classic ble oppfunnet i England i 1958 av Joe og Jeff Foster. Brødrene ønsket å fortsette i samme fotspor som familien og lanserte derfor et tradisjonelt skomerke innenfor sportssegmentet. Dere kjenner kanskje til JW Foster? Det ble nemlig oppfunnet av deres bestefar. Det var på 80-tallet at en hel verden plutselig ble interessert i å holde seg i form. Reebok Classic var kjapp på ballen, som alltid, og laget sko som var tilpasset de trendy treningsformene, som aerobic og tennis. I 1986 var filmen Aliens å se på kino. Hovedpersonen var iført Reebok Classic “Alien Stomper”, og økte salget til brødrene Foster enormt.

Retro-Reebok

Siden 2015 har sneakersuniverset vært gjennom en enorm popularitet, grunnet gamle retrosko som nå er på banen igjen. Ikke overraskende har Reebok Classic en rekke favoritter, som er såpass klassiske og stilrene at de passer like godt på markedet nå som for 40 år siden. Kendrick Lamar har blant annet hjulpet Reebok til å nå ut til nye markeder med sine “gamle” Reeboks - på link linje som Kanye West designet en sko for Adidas. I dag digger vi modeller som Reebok Daytona DMX WMNS, de klassiske Aztrek og Aztrek WMNS som aldri går av moten.

Urbans Reebok

På Urbans nettsider har vi et bredt utvalg når det kommer til Reebok Classic. Du finner alt fra sneakers, Reebok hettegenser, sokker, bum bags og kule t-skjorter – som vi er helt sikker på kommer til å bli samleobjekter etter hvert som årene går. Reebok Classic sneakers for eksempel, er selve symbolet på en klassisk joggesko, som passer likegodt til tennisbanen, som på fest – og til en tur i marka. Eneste ulempen til sistnevnte er at de fort kan bli møkkete, men frykt ikke – vi selger også en rekke rengjøringsprodukter som er lekende lett å bruke.