Lukk handlekurv

Nike

I 1972 lanserte Nike den ikoniske modellen som heter Nike Cortez, og ikke overraskende ble megapopulær etter at Forrest Gump løp med dem i kultfilmen samme år. I 1995 lanserte Nike Air Max, som igjen er blitt svært trendy de siste sesongene. De er blitt bestselgere sesong etter sesong, noe som ikke er vanskelig å forstå. Fetere Nike-snekers skal man lete lenge etter. Det samme gjelder favoritter som Nike Air Force og Nike React Element-serien. Det er ikke uten grunn av Nike er et av de feteste sportsmerkene vi vet om. Kvalitet, fashion og ikke minst sneakers!

Nike sneakers på Urban

Visste du at Nike Moon Shoe sprengte verdensrekord i 2013? Et par signert Michael Jordan ble solgt for svimblende 104.765 amerikanske dollar under en auksjon, og var skoene han brukte under finalen “Flu Game” i 1997. Dette sier bare litt om hvor stort Nike er for interesserte. Vi kan spole helt tilbake i 1964, da de aller første joggeskoene ble lansert i Oregon, som var en løpesko. Siden den gang har Nike utviklet seg i rekordfart, men man finner fortsatt de beste sneakers å trene i under brandet. De siste årene Nike blitt best på å designe modeller som går under trendkategorien, noe som gjør at de passer ekstremt godt for våre kunder i Urban.

Nike klær i nettbutikken

På Urbans nettbutikk finner du alt innenfor Nike, som Nike hettegenser, Nike sneakers og Nike genser. De er kanskje aller best kjent for sneakers, og da for sine komfortable såler, noe brandet fokuserer mer og mer på. Vi ønsker blant annet å trekke frem track pantsene, som er sykt digge å bruke på både trening, hjemme på sofaen, og ellers hvis du elsker street wear-stilen. Nike NSW-bukse er fet, blandet med en trackjakke fra enten Nike eller Adidas. Vi har også kule luer, som du kan toppe antrekket med. Vil du kjøre den sporty stilen fult ut, byr vi på flere Nike track suits, med Nike bukser og Nike gensere samt Nike ytterjakker. Adidas har også lignenede sett, om du er ute etter flere fete sporsmerker.