Lukk handlekurv

Karve

Neida, vi vet at denim er en av miljøverstingene i motebransjen, men jeansmerket Karve prøver å gjøre sin del for at bransjen skal bli mer bærekreaftig. Siden Karve så dagens lys i 2017 har produksjon på etisk og bærekraftig vis vært en viktig del av jeansmerkets DNA. Dette har de gjort med stor suksess og i 2017 ble Karve tildelt Svanemerket, som en av de første i Skandinavia. Er du og på jakt etter den perfekte jeansen? Med Karve står både design og bærekraft i fokus.

Fremtidens jeans?

Det norske jeansmerket Karve selges eksklusivt i sjappene til Urban og Carling. Merket har denim til gutter og jenter, med flere unisex-modeller. Karve har en tydelig miljøprofil som gjør at det oppfyller alle kravene for Svanemerket. Dette er det offisielle miljømerket i Norden. Hele plaggets livssyklus og miljøutfordringer som oppstår underveis i produksjonen utgjør kriteriene for Svanemerket. Karve sørger for solid kvalitet uten farlige tilsetningsstoffer og med et godt arbeidsmiljø for alle som produserer jeansene.

Moderne og edgy

Annet enn å ha en tydelig miljøprofil er design også en viktig del av Karves signatur. Kolleksjonene av jeans og jakker har et rått og moderne uttrykk. Dette gjør Karve til et go to-brand for den kvalitetsbevisste og moteriktige gutten og jenten. Designteamet bak Karve tar forbrukeren på alvor og ser at vi blir mer og mer miljøbevisst, samtidig som de vet at stilen vår også spiller en stor rolle. Men disse to faktorene kan faktisk gå hånd i hånd. Hos Karve skal ikke det ene gå på bekostning av det andre. Her kan du fremme din personlige stil, finne den perfekte jeansen, samtidig som du tenker på miljøet.