Lukk handlekurv

Kappa

Italienske Kappa så dagens lys først tilbake i 1916, nærmere bestemt i den italienske byen Torino, hvor merket fortsatt har hovedbase. Siden den gang har Kappa vokst seg stor og verdensledende. I dag anses Kappa som et legendarisk sportsmerke og brandets logo har gjort seg kjent for jenter og gutter over hele verden. Kappa vil dele sin kilde til inspirasjon og setter street wear høyt på listen over prioriteringer. Den fete street wear-trenden tolker Kappa tro mot sine erkeitalienske røtter. Dette gjør at hver søm og kutt er en del av DNA-et.

Arven av Kappa

Italienske Kappa har en lang historie og kommer med det med en stor arv også. Sportsmerket spiller en viktig rolle når det kommer til å være en kilde til inspirasjon for en moderne livsstil. Kappa har fokus på detaljer og en stil som strekker seg over tid og identifiserer en smak og en viss måte å være på. Den ikoniske Kappa-logoen har hentet inspirasjon fra den legendariske arven til Kappa. Sportsmerket er en evig klassiker, som i sitt design til fange ulike kulturer og referanser fra vår tid.

Kappa hos Urban

Til tross for en årrekke på markedet har Kappa likevel klart å holde seg oppdatert og er den dag i dag en høyst aktuell aktør av sports- og motetøy. Den dag i dag er Kappa tro mot tiden vi lever i og vinner stort på trenden med både sportsfashion og logomani som herjer i motebildet. I sjappa hos Urban har vi tatt inn et bredt utvalg av Kappa hoodie, Kappa tracksuits og Kappa jakker og bukser. Alt til både gutter og jenter. Vil du ha noe plagg som gir deg den ultimate looken av by møter natur? Klink til med noe nytt fra Kappa.