Lukk handlekurv

HOI

Veskemerket HOI er designet for gutten og jenta som er opptatt av en fullverdig street wear-look. HOI er alle typer vesker og bags, til gutter og jenter. Alle modellene er unisex-styles. Her kan du velge mellom vesker og bager i alt fra de minste modellene, til rumpetasker og større vesker. HOI er et veskemerket som selges eksklusivt i sjappene til Urban. Fellesnevner for alle modellene er at de skal ha en rimelig prislapp, så de blir både tilgjengelig og du kan klinke til med flere ulike modeller.

Komplementerer looken

Designer for HOI, Sofie Klingener, forteller til Urban at mye av identiteten til veskemerket stammer fra outdoor og street wear.

— DNA-et til HOI er en miks av outdoot og trend. Dette er merket for personen som er fan av nordic street wear-looken, forteller Klingener, og fortsetter:

— Veskene til HOI skal komplementere looken din. Med en veske fra HOI kan man gjøre en outfit mer gjennomført for en fet street wear-look.

For HOI er materialene som blir brukt i veskene en viktig del av designet. Disse avgjør nemlig hvilket uttrykk veskene vil få. Hvilken materialer som blir brukt kommer an på hva man ser i trendbildet.

Hva er din favoritt?

I sjappa hos Urban kan du velge mellom en rekke styles signert HOI. Alle modellene er unisex og du kan velge mellom ulike farger, mønster og materialer. Gå for en lett totebag, en trendy crossover eller en liten rumpetakse. HOI selges eksklusivt i Urbans sjapper og på nett og har vist seg å bare vokse seg større og større siden det først ble lansert tilbake i 2015. Suksessen bak merket ligger mye i visjonen om å være et tilgjengelig, lekent og trendy merke til gutten og jenta som er glad i en look hvor by møter natur.