Lukk handlekurv

Flat top

Flat Top er et relativt ferskt jentemerke på markedet, lansert i 2010 og vokser seg stadig større. Flat Top er for jenta som liker å shoppe trendprodukter med ekstra komfort. Klærne er ofte oversized, slik at det er ekstra digg å bevege seg i dem, uansett hva du skal. Når du kjøper Flat Top skal de kunne brukes på fester, på skolen, på jobb, på hytteturen eller om du bare skal chille foran TVen en hel dag. Du kan selv velge om du vil gå opp eller ned i størrelse avhengig hvordan du liker å style deg. Enkelte av plaggene er unisex, selv om det er et jentemerke. Du kan være hu girlie i gjengen, eller hu som liker å kle seg mer maskulint og som en tom boy.

Miks deg fram til din personlige stil

Leter du etter en t-skjorte som passer til alt, en kul denimjakke, en strikkegenser i unikt mønster eller bare en hoodie? Flat Top serverer de feteste street wear-plaggene, som er blandet med dagens trendbilde slik at du alltid kan føle deg fresh – uansett hva du har for plan. På Urbans nettbutikk, og eller i de fysiske butikkene våre, har vi et bredt utvalg av sesongens aller feteste nyheter under Flat Top-paraplyen. Vi digger å mikse forskjellige materialer, noe som gir en leken stil. Under Flat Top finner du derfor alt fra fleece, teddy, sweat og til jearsey. I tillegg jobber vi en del med strikk, noe som er perfekt for oss som bor i nord.

Flat Top og bærekraft

Flat Top er opptatt av miljø, og selv om vi vet at tekstilindustrien er en av verdens verste industrier - gjør vi det vi kan for å ta grep. Vi bruker organisk bomull der det lar seg gjøre, og vi jobber med å skape den perfekte helårsgarderoben, slik at du ikke trenger å gå til innkjøp av et nytt plagg så snart en ny årstid kommer. Enkelte plagg er selvfølgelig sesongbasert, da vi som bor i Norge trenger varme plagg når vinteren ankommer – men bortsett fra det er Flat Top-teamet for å bruke de samme plaggene året rundt.

På kryss og tvers

Plaggene våre, uavhengig farger, skal kunne brukes sammen og på kryss og tvers av hverandre. Plaggene fra Flat Top skal derfor kunne brukes i alle settinger. De er for jenta som kler seg likt på festival som på skolen. Det handler mye om hvordan man velger å style plaggene, noe som igjen handler om personlig stil. Gå for en stram jeans og en cropped top om du liker å føle seg feminin – eller kanskje faller du heller for en oversized hettegenser du kan bruke som kjole kombinert med sneakers? Uansett hvilken stil du går for, finner du det du måtte lete etter hos Flat Top.