Lukk handlekurv

Fila

Sportsgiganten Fila ble etablert i 1911 i en liten fjellandsby i Italia. Det startet først som et rent sportsmerke, men teamet bak ønsket stadig å utvikle nye luksuriøse stoffer. Derfor startet de med å komplimentere detaljer og inspirasjon fra kunstverden, det italienske landskapet og særlig fra Alpene i både tøy og sko. Den store endringen for Fila skjedde likevel i ‘23, da merket ekspanderte word wide – og derfor har det havnet her hos oss i Urban. I 1980 ble den velkjente Fila-logoen etablert, med fargene hvitt, blått og rødt og den ikoniske bokstaven F som er å finne på de aller fleste plaggene og skoene i dag.

Fila sneakers på Urban

På Urbans nettsider finner du et bredt utvalg når det kommer til Fila-sneakers. I 1994 markerte Fila seg på sneakers-fronten, da skoen ble å se på kjente sportsprofiler verden over. De fleste kidsa på 90-tallet endte derfor med å eie et par. Fila utmerker seg kanskje best når det gjelder den hvite sneakeren, eller all-white silhouette som den også går under. Skoen fikk et comeback for noen sesonger siden, og har aldri passet mer inn i trendbildet. Vi snakker selvfølgelig om Fila Countdown Low WMNS og Fila Disruptor Low – den type stil, som du lett finner på Urbans nettbutikk. Der har vi også produkter som Fila slippers, Fila hettegenser og flere Fila klær. Er du ute etter flere hvite sneakers, kan du sjekke ut Superga og Adidas i tillegg.

Fila klær - Noe for alle

Det var Fila sin «White Line»-kolleksjon som skulle endre hele måten vi så på treningstøy. Kolleksjonen ga uttrykk for at klassisk design ikke trengte å være konservativt, og at tidløst design kom til å være moderne i all sin tid. Fila er i dag anerkjent som et internasjonalt kvalitetsmerke, noe alle våre kunder skjønner så snart de får testet ut enten en Fila hettegenser, tracks pants eller en shorts. Sjekk vårt store utvalg av Fila sko, hoodies og andre type klær på Urban.no. Der har vi også et bredt utvalg på ulike accessoirers, som bum bags.