Lukk handlekurv

Ellesse

Er du glad i street wear kombinert med mote og sport kommer du ikke unna Ellesse. Merket ble etablert av italieneren Leonardo Servadio i 1959, og merkenavnet kommer fra hans initialer, L og S. På 60- og 70-tallet ble merket et av verdens ledende innenfor skiklær, samtidig som de lanserte en tenniskolleksjkon som ble svært godt tatt imot av ulike idrettsutøvere. Logoen viser en halv tennisball, som er kjennetegnet på Ellesse. I dag er merkevaren kjent for å ha blandet sportssegmentet med mote, noe som gjør at både klær og sko er båret av en rekke ulike stilarter.

Favoritter signert Ellesse

Det som kjennetegner Ellesse er egentlig ganske minimalistiske plagg, men blandet med sporty detaljer – og synlige logoer. På Ubans nettsider har vi et bredt utvalg av sesongens nyeste tilskudd, samt de beste salgsvarene under Black Friday eller Singles Day for å nevne noen. Er du på utkikk etter en Ellesse hettegenser, har vi blant annet modellene Torices hettegenser og Gottero hettegenser. Frister det heller å gå til innkjøp en av genser uten hette kan vi friste med Ellesse Divera genser eller t-skjorten Ellesse Prado.

Klassik med en tvist

Urban har ikke manko på fete sportsmerker. Under kategorien finner du konkurrenter som Adidas, Nike og Fila. Ønsker du likevel å gå til innkjøp av noe som skiller seg litt ut anbefaler vi Ellesse. Ellesse sneakers er en egen rase, som byr på utallige modeller som passer både sportsaktiviter, fest og annet moro. Skoen er en klassisk favoritt, med et hint og turkis over sålen. Hvis du liker den type sko, faller du kanskje også for Adidas Yung 1, Nike Air Max 200 eller Nike Air Max 270 React som er i samme gate.