Lukk handlekurv

DR. Denim

Denimmerket Dr. Denim er et svensk merke som ble lansert på markedet i 2004. Det var brødrene Aleksander og Johannes som ønsket å gjøre noe med det ellers så kjedelige og ofte dyre dongerimarkedet. Dr. Demin ble en konkurrent til de litt rimeligere merkene, uten å gå utover komfort og passform. I dag har de ikke bare jeans, men alt innenfor klær, som Dr. Denim shortser, Dr. Denim jumpsuit, Dr. Denim jakker og til og med accessories, som capser og belter. Urban har et bredt utvalg av den svenske merkevaren, uansett smak og behag.

Jeans til et nytt nivå

En av våre klare favoritter er Dr. Denim Solitaire, som er en jeans i ulike fargetoner og vasker. Solitaire er sky high, noe som realiteten er at det er en high waste som er ekstra høy i livet. Det er ingen overraskelse at Dr. Denik er best på det blå stoffet, noe som ligger i merkenavnet. Den populære buksen går perfekt til høye hæler og en dressjakke, men er like kule til sneakers og en long sleeve. Når det gjelder herre er Dr. Denim like gode på jeans. Se etter modellene Clark eller Ryder. Dr. Denim har også et bredt utvalg når det kommer til ytterplagg. Er du ute etter noe ala Dr. Denim kan du ta en titt på AWA, Flat Top og Karve i tillegg.

DR. Denim jeans sitter som et skudd

Influenseren Kristin Gjelsvik skriver følgende om Dr. Denim på bloggen sin, “Dr. Denim sitter som et skudd, er åletrang og skinny på en behagelig måte, takket være god stretch, og Dr. Denim er generelt et sinnsykt rått og fresht merke i god kvalitet til en superfin pris”. Vi kunne ikke vært mer enig, og er superstolte av å kunne selge merke på vår nettbutikk og i våre fysiske butikker rundt om i landet. Skulle ikke buksen du klikker deg hjem i posten passe, er det alltid 30 dager åpent kjøp i våre butikker – og gratis retur i din nærmeste Urban-butikk. God shopping!