Lukk handlekurv

Champion

CHAMPION

Helt siden 1919 har sportsmerket Champion inspirert millioner av idrettsfolk og aktive mennesker kloden rundt. Visste du at den første collegegenseren ble laget av Champion? Siden 70-tallet har kleskolleksjonene deres gått under kategorien street wear, og det er derfor vi elsker merket så høyt her hos Urban. Motebransjen blir mer og mer inspirert av aktive merker - klær skal ikke bare se fete ut, de skal også være komfortable, og skal kunne brukes i flere settinger. Her vinner Champion på alle felt!

CHAMPION COLLEGEGENSER

Som nevnt, Champion sies å være den første til å designe den kjente og kjære hettegenseren. Rundt 1930 laget de en prototype for militæret, som senere ble adoptert av idrettsfolk rundt i Amerika. Plagget ble hovedsakelig brukt til å skulle varme idrettsutøvere både før og etter treningen. I dag brukes hettegenseren fra Champion i flere tilsetninger enn bare på idrettsbanen. I dag er det sett på som et plagg som kan styles både opp og ned, til fest, til hytteturer og til og med penere tilstelninger.

URBAN + CHAMPION = SANT

På Urbans nettsider har vi et bredt utvalg når det kommer til klær signert Champion. Vi har hovedsakelig fokusert på sweats, som Champion hoodie og Champion joggebukse – diggere klær finner du ikke. Champion Bermuda shorts er et must under sommersesongen, og kan brukes i sammenheng med idrett, på festival eller på stranda. Kombiner den gjerne sammen med Champion Hoodie: Logo Cotton Terry Hoodie for et optimalt uttrykk. Vil du tone ned den sporty stilen kan du kombinere plaggene fra Champion sammen med en cargobukse, en jeans eller en badeshorts.