Lukk handlekurv

CHAMPION

Helt siden 1919 har sportsmerket Champion inspirert millioner av idrettsfolk og aktive mennesker kloden rundt. Visste du at den første collegegenseren ble laget av Champion? Siden 70-tallet har kleskolleksjonene deres gått under kategorien street wear, og det er derfor vi elsker merket så høyt her hos Urban. Motebransjen blir mer og mer inspirert av aktive merker - klær skal ikke bare se fete ut, de skal også være komfortable, og skal kunne brukes i flere settinger. Her vinner Champion på alle felt!

CHAMPION COLLEGEGENSER

Som nevnt, Champion sies å være den første til å designe den kjente og kjære hettegenseren. Rundt 1930 laget de en prototype for militæret, som senere ble adoptert av idrettsfolk rundt i Amerika. Plagget ble hovedsakelig brukt til å skulle varme idrettsutøvere både før og etter treningen. I dag brukes hettegenseren fra Champion i flere tilsetninger enn bare på idrettsbanen. I dag er det sett på som et plagg som kan styles både opp og ned, til fest, til hytteturer og til og med penere tilstelninger.

URBAN + CHAMPION = SANT

På Urbans nettsider har vi et bredt utvalg når det kommer til klær signert Champion. Vi har hovedsakelig fokusert på sweats, som Champion hoodie og Champion joggebukse – diggere klær finner du ikke. Champion Bermuda shorts er et must under sommersesongen, og kan brukes i sammenheng med idrett, på festival eller på stranda. Kombiner den gjerne sammen med Champion Hoodie: Logo Cotton Terry Hoodie for et optimalt uttrykk. Vil du tone ned den sporty stilen kan du kombinere plaggene fra Champion sammen med en cargobukse, en jeans eller en badeshorts.