Lukk handlekurv

BJÖRN BORG

Visste du at tennisspilleren Björn Borg ikke har noe med sportsmerket å gjøre? Året 1980 endret sportshistorien seg, etter at Björn Borg slo motstanderen John McEnroe foran 15.000 tilskuere på Wimbledon stadion. Borg endte med seier takket være hans sterke tohånds bakhånd – som den dag i dag sies å være en av verdens beste. At navnet hans skulle ha noe med en boksershorts å gjøre kunne man ikke spådd, men i dag er det akkurat dette Björn Borg er kjent for. Merket ble grunnlagt i 1984 – og i dag er det et av Skandinavias største sportsbrand.

BJÖRN BORG-BOKSERE

Det var ikke før i ‘93 at de legendariske bokseshortsene ble lansert av Björn Borg. I dag er de fortsatt bestselgere, og har endret undertøysverden for menn. På våre butikker og i nettbutikken kan du finne utallige farger og mønstere på de ikoniske bokserne – uansett hvilken stil du liker. I dag finnes også boksershortsene signert Björn Borg til dame. Undertøyet kan brukes i en rekke tilstelninger, men er ekstra komfortable under sportsaktiviteter – slik de en gang var designet for. Grunnet materialene og passformen er det ikke rart det er blitt alles favoritt.

UTVIDET KOLLEKSJON

I dag er ikke bare Björn Borg kjent for boksershortser, men har alt fra treningstighster, t-skjorter, ytterjakker, sports-BH og Björn Borg-sko. Merkevaren er opptatt av tradisjoner, bærekraft, komfort – og bruker forskjellige materialer i kolleksjonene sine, som bomull, bamboo og polyamid. I og med at den sporty livsstilen har gått mer over til street wear kan både Björn Borg klær og Björn Borg sko brukes i hverdagen. Kombiner det med dine hverdagsfavoritter du har fra før for en unik stil.