Lukk handlekurv

BITS AND BOBS

Bits and Bobs er et tilbehørsmerke som er lekent, trendy, sesongløst, ungt og kreativt. Bits and Bobs dekker garantert behovet ditt når du skal berike antrekket. På Urbans nettside, og i våre fysiske butikker rundt i Norge, finner du et bredt utvalg av sesongens aller mest trendy tilbehør - og de faste produktene som alltid er å finne. Vi selger alt du måtte trenge av accessoirers, som solbriller, head wear, votter, skjerf og belter. Bits and Bobs har tilbehør uansett om du skal på stranden, på hyttetur eller en tur på byen.

TILBEHØRSFAVORITTER

Tilbehør er rett og slett med på å forsterke et antrekk. Er du lite kreativ en dag, og går med sort fra topp til tå, kan et fargerikt belte eller en lue være prikken over i-en. Våre ribbluer er bestselgere, og er laget i 50 prosent ull for å holde ørene varme gjennom vinteren. I tillegg er våre utilitybelter veldig poulære, og er blitt en bestselger på få sesonger. Beltet kommer i tre farger, og passer perfekt til fest eller om du vil spice opp antrekket ditt på få sekunder. Bits and Bobs selger kun unisex-produkter, selv om enkelte plagg retter seg mot kjønn. Er du heldig har du kanskje en kjæreste eller en bror/søster du kan byttelåne med?

NORDIC STYLE

Bits and Bobs er opptatt av helårsgarderoben, der for er tilbehøret designet slik at de passer alle årstider. Innimellom dukker det opp få trendprodukter du kan blande med det vi har fra før. Merket er inspirert av nordic street style, der outdoor-trenden er mikset med street wear. Bits and Bobs er opptatt av kvalitet, derfor bruker vi naturmaterialer så langt det lar seg gjøre. Våre skjerf er laget i 100 prosent ull – noe som gjør at de kan brukes under hele vinteren. Dessuten er de fleste av produktene i basisfarger som sort, army og grå - noe som gjør at de passer alle stilarter og tilstelninger.